kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews 126 - 150



Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Ron Rouschen
maandag 6 oktober 2014.
Goed advies en perfecte service
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 10
R v.d. Land
zaterdag 6 september 2014.
Bij verzending de kussens liever niet dubbelvouwen.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Brugman
vrijdag 5 september 2014.
Super eenvoudig kussens op maat besteld, eerst een stofstaal ontvangen, goede service. Afspraak is afspraak.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Ron Rouschen
vrijdag 5 september 2014.
Goede service en advies.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 7
Geert Schots, Schots Hoveniersbedrijf
donderdag 28 augustus 2014.
Levering zou iets sneller mogen, maar is wel te begrijpen ivm maatwerk. Prijs/kwaliteit erg goed.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 7
Hilde Widdershoven
vrijdag 15 augustus 2014.
Zeer tevreden over mijn bestelde kussen. hoef alleen nog te wachten op beter weer...
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 6 Service : 9 Levering : 8
Rosmarijn Raanhuis
maandag 28 juli 2014.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Carola ten Hoorn
maandag 28 juli 2014.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
M.Steenbergen
maandag 28 juli 2014.
ik ben echt super tevreden om na 3 jaar een kussen erbij te bestellen en dan met eigen ogen zien dat de oude kussens niet verkleurd zijn zoals belooft op de website !! :) happy
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
Tes Korteweg Maris
maandag 21 juli 2014.
Ik ben heel tevreden over de kussens. Ze zijn ook snel droog als er een buitje regen overheen gaat.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 7 Service : 7 Levering : 8
Bentinck
maandag 14 juli 2014.
Kussens zitten iets harder dan ik had verwacht.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 8 Levering : 8
Noor schoenmakers
zondag 13 juli 2014.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 7 Levering : 7
Sabine Bosch
zaterdag 12 juli 2014.
Het zitkussen is iets wat hard naar onze mening maar qua stof en afwerking is het een goed product. Hoop in de toekomst wederom bij Kussens.Co te bestellen.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Marjon Vendeville-Mijnhout
dinsdag 8 juli 2014.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Robert Biesenbeek
dinsdag 8 juli 2014.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Jolanda de vries
maandag 7 juli 2014.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
Monique Uneken-Manden
maandag 7 juli 2014.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 9
Karin Engels
dinsdag 1 juli 2014.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 9 Levering : 10
Leonie Greven
dinsdag 27 mei 2014.
Wij zijn super blij met de schitterende kussens die ook zo snel geleverd zijn!
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 6 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
IDnA
maandag 26 mei 2014.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Carlo Mesker
zondag 25 mei 2014.
2 opmerkingen: ik vind de zit kussen erg hard. (te hard) en op de website kun je de kussens zelf selecteren, maar een maat kleiner dan 40 cm lukt niet, terwijl de rug kussens vrijwel altijd kleiner zijn dan 40 cm. groet Carlo.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Mevrouw Woerlee
vrijdag 23 mei 2014.
Perfect dat fout geleverd kussen opnieuw wordt gemaakt en dat er begrip was voor een foute bestelling en dat de kosten gedeeld worden. Zeer klantvriendelijk Thnx
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 9 Levering : 8
A.S.M Vermoolen
vrijdag 23 mei 2014.
Op het moment dat het product klaar is verstuurd wordt. Heb ik informatie gemist wanneer ik het product kan verwachten . Wanneer het afgeleverd is graag een bericht in de brievenbus dat deze daar is geleverd.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Elly Wagner
vrijdag 23 mei 2014.
Alleen de franse post deed er erg lang over. Maar alles was op tijd, waarvoor mijn dank,
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Marieke Berben
vrijdag 23 mei 2014.
Snelle levering, sneller dan aangegeven bij de bestelling! Ik had er alleen geen bericht van gehad. Het zou fijn zijn als er een bericht wordt verstuurd dat de kussens zijn verzonden.
Rating 10 9.8 / 10

 Vorige  4  5  6  7  8  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens