kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews 126 - 150



Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
M.Steenbergen
maandag 28 juli 2014.
ik ben echt super tevreden om na 3 jaar een kussen erbij te bestellen en dan met eigen ogen zien dat de oude kussens niet verkleurd zijn zoals belooft op de website !! :) happy
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
Tes Korteweg Maris
maandag 21 juli 2014.
Ik ben heel tevreden over de kussens. Ze zijn ook snel droog als er een buitje regen overheen gaat.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 7 Service : 7 Levering : 8
Bentinck
maandag 14 juli 2014.
Kussens zitten iets harder dan ik had verwacht.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 8 Levering : 8
Noor schoenmakers
zondag 13 juli 2014.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 7 Levering : 7
Sabine Bosch
zaterdag 12 juli 2014.
Het zitkussen is iets wat hard naar onze mening maar qua stof en afwerking is het een goed product. Hoop in de toekomst wederom bij Kussens.Co te bestellen.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Marjon Vendeville-Mijnhout
dinsdag 8 juli 2014.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Robert Biesenbeek
dinsdag 8 juli 2014.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Jolanda de vries
maandag 7 juli 2014.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
Monique Uneken-Manden
maandag 7 juli 2014.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 9
Karin Engels
dinsdag 1 juli 2014.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 9 Levering : 10
Leonie Greven
dinsdag 27 mei 2014.
Wij zijn super blij met de schitterende kussens die ook zo snel geleverd zijn!
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 6 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
IDnA
maandag 26 mei 2014.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Carlo Mesker
zondag 25 mei 2014.
2 opmerkingen: ik vind de zit kussen erg hard. (te hard) en op de website kun je de kussens zelf selecteren, maar een maat kleiner dan 40 cm lukt niet, terwijl de rug kussens vrijwel altijd kleiner zijn dan 40 cm. groet Carlo.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Mevrouw Woerlee
vrijdag 23 mei 2014.
Perfect dat fout geleverd kussen opnieuw wordt gemaakt en dat er begrip was voor een foute bestelling en dat de kosten gedeeld worden. Zeer klantvriendelijk Thnx
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 9 Levering : 8
A.S.M Vermoolen
vrijdag 23 mei 2014.
Op het moment dat het product klaar is verstuurd wordt. Heb ik informatie gemist wanneer ik het product kan verwachten . Wanneer het afgeleverd is graag een bericht in de brievenbus dat deze daar is geleverd.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Elly Wagner
vrijdag 23 mei 2014.
Alleen de franse post deed er erg lang over. Maar alles was op tijd, waarvoor mijn dank,
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Marieke Berben
vrijdag 23 mei 2014.
Snelle levering, sneller dan aangegeven bij de bestelling! Ik had er alleen geen bericht van gehad. Het zou fijn zijn als er een bericht wordt verstuurd dat de kussens zijn verzonden.
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 7 Levering : 7
Anouk Zevenbergen
maandag 19 mei 2014.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
M.A.J. Huisman
maandag 19 mei 2014.
Leveringstermijn iets bijstellen. Er wordt aangegeven circa twee weken maar bij ons was het drie weken. Je kunt beter iets langer aangeven en als je het dan eerder ontvangt is dat alleen maar fijn . Het is een tip... Het doet verder niks af aan de service . Succes !!!
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Ophuis
maandag 19 mei 2014.
Exact conform afspraak qua uitvoering en aflevering/levertijd
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 10
W Tjepkema
maandag 19 mei 2014.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Hans Bury
vrijdag 16 mei 2014.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Marijana Panfilov
donderdag 15 mei 2014.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Jurgen Buysrogge
donderdag 1 mei 2014.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Paul de Beer
woensdag 30 april 2014.
Net als bij onze vorige bestelling zijn we nu ook weer heel erg tevreden en blij met de kussens en de goede service.
Rating 10 10 / 10

 Vorige  4  5  6  7  8  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens