kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews 101 - 125



Kussens.Co: Website : 7 Product : 10 Service : 7 Levering : 8
G. Westerink
dinsdag 9 juni 2015.
ben even een tijd bezig geweest met instellen, maar uiteindelijk past het wel...
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Engel
dinsdag 9 juni 2015.
Super tevreden over de kussens m.b.t. maatwerk, service en snelle levering!
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Jan Vanlerberghe
zondag 7 juni 2015.
Alles super!
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Kris Dhondt
vrijdag 5 juni 2015.
wij hebben een kussen ontvangen ter vervanging van een eerder geleverd kussen waar een fout aan was. Wij zijn heel tevreden over de goede service. Bedankt.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
GW
vrijdag 5 juni 2015.
Erg goed: mooi materiaal, mooie kleur en snelle service
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
J.M. van Gageldonk
maandag 1 juni 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 10 Levering : 8
Hoogvliet BV
dinsdag 19 mei 2015.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Kris Dhondt
donderdag 14 mei 2015.
wij hebben 1 kussen ontvangen waarvan de rits niet helemaal werd gestikt. Er werd beloofd om een nieuw kussen op te sturen.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
J. de Blank
dinsdag 12 mei 2015.
Prima service, mooi product. We zullen dit zeker aan vrienden, familie en kennissen adviseren.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 9
Els Van Reeth
vrijdag 8 mei 2015.
Ik heb de mensen van de stoffen op Architect@Work gezien en het had wel handig geweest dat jullie hadden vermeld dat het stofje dat ik gekozen heb het enige is dat wl water doorlaat. (op zich niet erg, want het kussen (past perfect) ligt onder een afdak. Maar het tweede kussen voor de bank dat ernaast komt, moet dan in een anders stofje, want dat zit naast het afdak). MvG, Els Van Reeth
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 9
Hiltje Hoogland
donderdag 7 mei 2015.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
M. Roelse
woensdag 6 mei 2015.
goede service en kwaliteit
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 9
S. ten Brink
vrijdag 17 april 2015.
Prima kussens, precies zoals gewenst!! En zitten heerlijk
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 8
Mariette Peeters
woensdag 15 april 2015.
Uitstekende en zeer vriendelijke service en adviezen!!!
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
K de Kleine
maandag 30 maart 2015.
Kussens zijn geweldig en gaan dr van genieten op de boot. Ideaal omdat ze waterafstotend en kleurecht zijn, we zijn dr erg blij mee. We hebben 3 kussens van 40x60 cm besteld, 2x gestreept en 1x in een effen kleur, leuk om zo te kunnen combineren met de kussens. Kussens.co bedankt!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Hermine van der Enden
maandag 2 februari 2015.
Perfect advies en levering. Kussens zelf ook perfecte kwaliteit. Dank
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
D. Eekman
donderdag 29 januari 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 9
Charlotte de Heij
donderdag 29 januari 2015.
Prachtige kussens besteld voor onze eetbank (binnen dus). Mooie heldere kleuren, fijne stof en mooi afgewerkt. Snel antwoord op mails, een handige website waar je kan aangeven wat voor soort kussen je wil, in welke kleur en van welke afmeting en je direct de prijs ziet. Kortom, echt een aanrader!
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Theo en Trijntje
vrijdag 10 oktober 2014.
De oude hoezen liggen in de wacht!
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Ron Rouschen
maandag 6 oktober 2014.
Goed advies en perfecte service
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 10
R v.d. Land
zaterdag 6 september 2014.
Bij verzending de kussens liever niet dubbelvouwen.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Brugman
vrijdag 5 september 2014.
Super eenvoudig kussens op maat besteld, eerst een stofstaal ontvangen, goede service. Afspraak is afspraak.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Ron Rouschen
vrijdag 5 september 2014.
Goede service en advies.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 7
Geert Schots, Schots Hoveniersbedrijf
donderdag 28 augustus 2014.
Levering zou iets sneller mogen, maar is wel te begrijpen ivm maatwerk. Prijs/kwaliteit erg goed.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 7
Hilde Widdershoven
vrijdag 15 augustus 2014.
Zeer tevreden over mijn bestelde kussen. hoef alleen nog te wachten op beter weer...
Rating 8 7.8 / 10

 Vorige  3  4  5  6  7  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering Belgi
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens