kussens.co
Kussens op Maat | Sunbrella Stofstalen | FAQ | Contact

Reviews 101 - 125



Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Jeroen van Anholt
dinsdag 7 juli 2015.
Geweldig meedenken met kleuren door kleine staaltjes op te sturen. Goede service, mooie prijs en zeker aan te bevelen!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Han Horlings
woensdag 1 juli 2015.
Fijn om vooraf stalen te ontvangen, snelle levertijd, goede kwaliteit.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 8
Sandra Voskuil
dinsdag 30 juni 2015.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
C. Doosjen
vrijdag 26 juni 2015.
Geen opmerking of suggestie.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
San Meiners
maandag 15 juni 2015.
Super goed geregeld, ze zitten heerlijk en het staat prachtig!! Doen jullie ook bestaande kussens opvullen? Wij hebben een bankstel (binnen) die zit niet goed, de bank is zo goed als nieuw. Wij zoeken een bedrijf die de kussens opnieuw vult met beter materiaal. Huidige materiaal is veel te hard.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 6
J.J.S. van Schaik
donderdag 11 juni 2015.
Bij levering kussen helemaal opgevouwen in din plastic. Plastic was kapot. Vouw van het opvouwen nog steeds zichtbaar in stof. Verder goed
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Branka Martijn
donderdag 11 juni 2015.
Super kussens, eerst telefonisch contact gehad over de zitkussens, nu inderdaad nog stevig, maar ik geloof dat dit inderdaad beter gaat worden met gebruik. Nu de rugkussens in bestelling
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 10 Service : 7 Levering : 8
G. Westerink
dinsdag 9 juni 2015.
ben even een tijd bezig geweest met instellen, maar uiteindelijk past het wel...
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Engel
dinsdag 9 juni 2015.
Super tevreden over de kussens m.b.t. maatwerk, service en snelle levering!
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Jan Vanlerberghe
zondag 7 juni 2015.
Alles super!
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Kris Dhondt
vrijdag 5 juni 2015.
wij hebben een kussen ontvangen ter vervanging van een eerder geleverd kussen waar een fout aan was. Wij zijn heel tevreden over de goede service. Bedankt.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
GW
vrijdag 5 juni 2015.
Erg goed: mooi materiaal, mooie kleur en snelle service
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
J.M. van Gageldonk
maandag 1 juni 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 10 Levering : 8
Hoogvliet BV
dinsdag 19 mei 2015.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Kris Dhondt
donderdag 14 mei 2015.
wij hebben 1 kussen ontvangen waarvan de rits niet helemaal werd gestikt. Er werd beloofd om een nieuw kussen op te sturen.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
J. de Blank
dinsdag 12 mei 2015.
Prima service, mooi product. We zullen dit zeker aan vrienden, familie en kennissen adviseren.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 9
Els Van Reeth
vrijdag 8 mei 2015.
Ik heb de mensen van de stoffen op Architect@Work gezien en het had wel handig geweest dat jullie hadden vermeld dat het stofje dat ik gekozen heb het enige is dat wťl water doorlaat. (op zich niet erg, want het kussen (past perfect) ligt onder een afdak. Maar het tweede kussen voor de bank dat ernaast komt, moet dan in een anders stofje, want dat zit naast het afdak). MvG, Els Van Reeth
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 9
Hiltje Hoogland
donderdag 7 mei 2015.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
M. Roelse
woensdag 6 mei 2015.
goede service en kwaliteit
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 9
S. ten Brink
vrijdag 17 april 2015.
Prima kussens, precies zoals gewenst!! En zitten heerlijk
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 8
Mariette Peeters
woensdag 15 april 2015.
Uitstekende en zeer vriendelijke service en adviezen!!!
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
K de Kleine
maandag 30 maart 2015.
Kussens zijn geweldig en gaan dír van genieten op de boot. Ideaal omdat ze waterafstotend en kleurecht zijn, we zijn dír erg blij mee. We hebben 3 kussens van 40x60 cm besteld, 2x gestreept en 1x in een effen kleur, leuk om zo te kunnen combineren met de kussens. Kussens.co bedankt!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Hermine van der Enden
maandag 2 februari 2015.
Perfect advies en levering. Kussens zelf ook perfecte kwaliteit. Dank
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
D. Eekman
donderdag 29 januari 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 9
Charlotte de Heij
donderdag 29 januari 2015.
Prachtige kussens besteld voor onze eetbank (binnen dus). Mooie heldere kleuren, fijne stof en mooi afgewerkt. Snel antwoord op mails, een handige website waar je kan aangeven wat voor soort kussen je wil, in welke kleur en van welke afmeting en je direct de prijs ziet. Kortom, echt een aanrader!
Rating 9 9.2 / 10

 Vorige  3  4  5  6  7  Volgende 

Home
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Contact
Veilig betalen