kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews 76 - 100



Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 7
E.van Maasakkers
zaterdag 23 april 2016.
Mooie kussen en mooi en fijn materiaal
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 10 Levering : 9
Peter eitjes
donderdag 7 april 2016.
Uitstekende service; tijdige levering en een goed product. Wat wil je nog meer?!
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Da Piera
woensdag 24 februari 2016.
Ik ben erg tevreden over jullie service en kussens.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 6
J. zwanenburg
woensdag 13 januari 2016.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Hoogvliet BV
dinsdag 15 december 2015.
Weer een super goede samenwerking ervaren! We zijn weer blij met de kussens die door jullie geleverd zijn.
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 9 Service : 8 Levering : 7
C.Wagenaar
dinsdag 6 oktober 2015.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
De Schepper
zaterdag 19 september 2015.
Ik ben zeer content is wat ik besteld heb en mooi afgewerkt
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
A. Berkelder
maandag 31 augustus 2015.
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Ewelina van ít Hoft
vrijdag 28 augustus 2015.
Top Service! We hebben per ongeluk verkeerde maat besteld en werden super geholpen! Kussens zitten heerlijk!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Ann Magdelijns
woensdag 26 augustus 2015.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 9 Levering : 6
Mevrouw Swinkels
donderdag 20 augustus 2015.
De app voor de stofkeuze werkt niet goed op de website, de kussens zijn prachtig geworden! Alleen de schuine hoeken van de rugkussens sluiten niet mooi aan, dat vind ik wel erg jammer!
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Malon van Lent
dinsdag 18 augustus 2015.
GEWELDIGE service! Zijn DIK tevreden over onze kussens en de afhandeling van onze bestelling. Wat zullen wij comfortabel genieten! Laat de zon maar schijnen.
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
J. Verhoef
zondag 16 augustus 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
Hanke Dekker
dinsdag 11 augustus 2015.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 9 Service : 10 Levering : 6
Sander
dinsdag 11 augustus 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Schreurs
dinsdag 11 augustus 2015.
Het zijn mooie sierkussens geworden. Ze staan super in de stoeltjes. Op een vraag werd zeer snel en netjes antwoord gegeven. De kussens waren goed verpakt. Kortom een zeer tevreden klant.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Wia Stilma-Pietersma
dinsdag 11 augustus 2015.
De zitkussens zitten iets te strak in de bank, daardoor komen er ribbels in de stof. Eigenlijk had ik van de exacte maat misschien 1 of 2 centimeter af moeten halen. Over de rugkussens had ik telefonisch een vraag gesteld over de te nemen maten, die zijn dan ook perfect. Had ik misschien ook beter advies kunnen vragen over de zitkussens.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
A. Berkelder
woensdag 5 augustus 2015.
Ik vind het een geweldig product en zo makkelijk om online te bestellen!!! Het enige jammere vind ik dat sky blue uit de collectie is en de blauw/witte stof. Maar behalve dat volop keus, hoor!!!!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Rick van Rijn
dinsdag 4 augustus 2015.
De kussens bevalen goed , zitten lekker en makkelijk schoon maken. Helaas was er 1 rugkussen te weinig , maar die hebben wij alsnog besteld en dan is het plaatje kompleet.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Rebecca Du Caju - Feys
dinsdag 4 augustus 2015.
Beste, Wij zijn ZEER tevreden over jullie diensten. De website zou misschien iets duidelijker kunnen en iets gedetailleerder, maar het contact via e-mail en jullie service is uitmuntend! Ondertussen al het adres van jullie site aan mijn schoonmoeder doorgegeven, dus reclame maken we zeker. Ik zal jullie nog een foto sturen van het resultaat. Vriendelijke groeten Rebecca
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Mirjam Paap
maandag 3 augustus 2015.
Super mooie kussens, heel blij mee!!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Lineke dieleman
vrijdag 31 juli 2015.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Lineke dieleman
vrijdag 31 juli 2015.
Ga zo door!
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Lian Heller
dinsdag 14 juli 2015.
De kussens zijn mooi gemaakt!
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Jeroen van Anholt
dinsdag 7 juli 2015.
Geweldig meedenken met kleuren door kleine staaltjes op te sturen. Goede service, mooie prijs en zeker aan te bevelen!
Rating 10 10 / 10

 Vorige  2  3  4  5  6  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens