kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews 26 - 50



Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Loek Ruijter
woensdag 6 september 2017.
Voor de derde keer op rij een prima service, mooi product en een vriendelijk contact! Drie keer op rij een prima service en product; dit is niet een incident maar structureel!!
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 9
Maria de Boer
maandag 4 september 2017.
Snelle reactie op vragen. Komen met alternatieven. Mooie producten. Zeer nette afwerking. Zowel voor tuinmeubulair als voor de boot of caravan. Maatwerk! mooie materialen. Zeer tevreden.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Peter Schamper
dinsdag 29 augustus 2017.
De kussens werden sneller geleverd dan was toegezegd. Prima kwaliteit, ben zeer tevreden.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Carla Francois -157
maandag 21 augustus 2017.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Els Schults
woensdag 16 augustus 2017.
De kussens waren te klein. Mijn advies is om in de hoogte nog 10 cm extra te rekenen (nu al 10cm, maar dat valt nog tegen. Maar ook in de breedte moet je bij de plofkussensextra rekenen.Onze kussens waren dus echt te klein. We hebben contact opgenomen met jullie en nu uiteindelijk hebben we twee extra kussens gekregen waardoor de bank mooi vol ligt. hartelijk dank!
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Evy Tanghe
zaterdag 12 augustus 2017.
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 7 Service : 8 Levering : 7
Carla Francois -157
maandag 31 juli 2017.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 8
Edde Voorheijen
vrijdag 30 juni 2017.
Prima service en snel verstuurd
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Fam. Roest
dinsdag 27 juni 2017.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Tessa Tubee
maandag 26 juni 2017.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Reindsen
woensdag 21 juni 2017.
De rugkussens zijn kleiner uitgevallen dan we gedacht hadden, dat komt doordat de stof op zich wel bv 60cm is maar door het binnenkussen wordt het minimaal 5 cm kleiner. Hierdoor sluiten de rugkussens niet mooi aan.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Dennis de Rooij
donderdag 15 juni 2017.
De kussens zijn fantastisch en afwerking is goed. 14 werkdagen levertijd vond ik wat lang, dat had ik liever voor bestelling geweten. Ondanks dat, aanrader.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 6 Product : 7 Service : 7 Levering : 8
P.R. Logemann
vrijdag 2 juni 2017.
We hebben achteraf een te lichte kleur gekozen
Rating 7 7 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 6 Levering : 8
Lekker Wijnig
maandag 15 mei 2017.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 7 Levering : 8
J.A. Knol
zaterdag 13 mei 2017.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 9 Levering : 9
Vertriest joke
zaterdag 13 mei 2017.
De verpakking mag misschien iets beter zijn. Bij ons was de verpakking op het grote kussen stuk en was de stof een beetje vuil. We hebben de stof kunnen reinigen en het vuil is weg.
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Jan de Blank
woensdag 3 mei 2017.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Aqua lounge bvba
dinsdag 2 mei 2017.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 7
Wendy de Linde
dinsdag 2 mei 2017.
Ik ben echt heel blij met het kussen dat ik heb besteld, de kleur is alleen iets lichter dan verwacht (ik heb van tevoren geen staal opgevraagd). Misschien is het goed om de vakjes van de kleuren op de website iets groter te maken, of fotoís toe te voegen van echte samples/voorbeelden van producten met de kleur. Dus echt bij de kleur zelf.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Loek Ruijter
vrijdag 28 oktober 2016.
Beste Gerdy, een tweede levering van de kussens in een korte periode en wij merken dat er in service, persoonlijke contacten geen verschil is, chapeau [dit is een uitroep van bewondering voor een knappe prestatie!]. Met vriendelijke groet, Margriet & Loek Ruijter
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Loek Ruijter
woensdag 5 oktober 2016.
Aantal malen via e-mail en telefonisch overleg; geen enkel probleem en altijd service gericht en vriendelijk geholpen. En dan zitten de kussens nog lekkerder!!
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 9 Levering : 9
Brigitte tang
maandag 3 oktober 2016.
Super kussens mooi gemaakt ! Prettige site en netjes en super snel terug gemaild. Dikke 9 verdient !
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 6 Product : 7 Service : 8 Levering : 8
Erwin Bens
donderdag 25 augustus 2016.
Betere voorbeelden (fotoís) op de website om een goed beeld te kunnen vormen. Ook van de stiksels cq randen dichtbij opnamen in beeld brengen.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Jeroen van Anholt
woensdag 10 augustus 2016.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Veeger
maandag 8 augustus 2016.
Rating 8 8.5 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens