kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews 51 - 75



Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Lian Muysken
woensdag 13 juli 2016.
Zijn weer prima kussens.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
Gaby Boering
woensdag 6 juli 2016.
Zien er top uit
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Wendy Verhegge
woensdag 6 juli 2016.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 5
Eggink
maandag 27 juni 2016.
alleen de levering liet op zich wachten tot 2x toe zelfs van dpd de rest dikke prima!!
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Jan Willem verhaaren
donderdag 16 juni 2016.
SUPER ! Duidelijk , strak en ook erg vriendelijk
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 7 Levering : 8
Heuzeveldt
donderdag 16 juni 2016.
kunt u een breukveiligere verpakking meegeven? het is slechts een plastic om het kussen. hoe langer het kussen dubbelgeklapt zit hoe meer kreuken erin komen.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Esther Bosman
woensdag 15 juni 2016.
Prachtige kussens. Mooie kleurencombinatie besteld. Zitkussens 8 cm, perfecte dikte om comfortabel te zitten.
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 9 Levering : 8
Cindy van Rijn
woensdag 15 juni 2016.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Marije Hollemans
zaterdag 11 juni 2016.
Netje verpakt, strak gestoffeerd. Rugkussens wat aan de kleine kant maar zit erg lekker!
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 7
Monique verell
woensdag 8 juni 2016.
Beter telefonisch bereikbaar zijn
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Arie guijt
zondag 5 juni 2016.
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 7 Levering : 7
Gerrit Oost
vrijdag 3 juni 2016.
Rating 7 7 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Arthur Brouwer
donderdag 26 mei 2016.
We hebben hier ondertussen een voetbalveld groot aan kussens liggen. En zoals altijd: TOP!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Constance Verplanke
vrijdag 20 mei 2016.
De kussens zijn prachtig gemaakt en we zijn er erg blij mee!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 7 Levering : 7
Hoogland
donderdag 28 april 2016.
Op de website aangeven dat je een mail krijgt met een bevestiging, dit is niet duidelijk op de website aangegeven. Het duurde een tijd voor ik besefte dat er wellicht een mail in mijn ongewenste mail terecht was gekomen. Daar vond ik ím ook. Het geeft net een meer betrouwbare uitstraling.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Rebecca Du Caju - Feys
donderdag 28 april 2016.
Voor de tweede maal een bestelling geplaatsts bij Kussens & Co en opnieuw geen spijt van. Gerdy is zo ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Er ontbrak 1 kussentje en week later kan ik dit, zonder discussie ontvangen! De kussens zijn van uitstekende kwaliteit en heel mooi afgewerkt! De website is een enorme verbetering tov de vorige! Top producten - Top service - Top prijs!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Petra Noordhuis
donderdag 28 april 2016.
Ik ben heel tevreden over het contact, de levering en de kussens. Ze staan heel mooi en mijn tuinset is ontzettend opgeknapt!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 7
E.van Maasakkers
zaterdag 23 april 2016.
Mooie kussen en mooi en fijn materiaal
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 10 Levering : 9
Peter eitjes
donderdag 7 april 2016.
Uitstekende service; tijdige levering en een goed product. Wat wil je nog meer?!
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Da Piera
woensdag 24 februari 2016.
Ik ben erg tevreden over jullie service en kussens.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 6
J. zwanenburg
woensdag 13 januari 2016.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 10
Hoogvliet BV
dinsdag 15 december 2015.
Weer een super goede samenwerking ervaren! We zijn weer blij met de kussens die door jullie geleverd zijn.
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 9 Service : 8 Levering : 7
C.Wagenaar
dinsdag 6 oktober 2015.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
De Schepper
zaterdag 19 september 2015.
Ik ben zeer content is wat ik besteld heb en mooi afgewerkt
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
A. Berkelder
maandag 31 augustus 2015.
Rating 10 9.5 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens