kussens.co
Home | Kussens Bestellen | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews



Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Margrietha Opschoor
donderdag 20 september 2018.
Ga zo door. Kussens zitten heerlijk
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 10 Levering : 7
Sylvia Siertsema
vrijdag 7 september 2018.
Hi, Ik ben heel enthousiast over de kussens van Kussens.co! Ik heb jullie aanbevolen aan een bekende, Jeroen in Den Haag. Een kleine opmerking: bij onze tuinkussens gaan de gestoffeerde knopen er vanaf. Niet allemaal, maar een voor een laten ze los. Misschien is hier iets aan te doen. Hartelijke groet, Sylvia Siertsema
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
E J van der Jagt
woensdag 25 juli 2018.
het vreemde is dat de geleverde kleur (riviera blauw) op de website donkerder lijkt dan de kleur waarvan ik een staaltje had aangevraagd, maar in het echt juist lichter blijkt. omdat het een mooie kleur is is dat echter geen probleem.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 7 Levering : 6
Heleen van Bolderen
vrijdag 20 juli 2018.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Mevr. C. Wagenaar
woensdag 18 juli 2018.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 9
Charlotte
zondag 15 juli 2018.
Mooi product, goede prijs-kwaliteit verhouding. Jaren geleden kussens besteld voor de eetbank. Nu voor de tuinmeubelen. Blijft heel goed, hoes is wasbaar, ook handig :)
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 7
Sebastiaan Klaver
donderdag 28 juni 2018.
Kussens en service perfect! Super blij mee. levering helaas iets mindere ervaring door onduidelijke communicatie vanuit DHL (buiten schuld kussens.co om uiteraard) Na melding wel direct reactie vanuit kussens.co ontvangen dus dat was super! :)
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 9 Levering : 9
Gaby Kohl
woensdag 20 juni 2018.
Tot nu toe zijn we tevreden. Jullie service was erg goed, snelle levering en het er opzich mooi uit. Het probleem bij ons is alleen dat wij katten hebben en de matrassen letterlijk de kattenharen en stof aantrekken. Dit hebben wij van tevoren jammer genoeg niet bedacht...
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
Houtenbos
zaterdag 16 juni 2018.
Kussens zijn mooi strak en zitten prima! We hadden ze jaren eerder moeten laten maken.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 10 Levering : 10
Déesse bvba BTW BE 0884.837.859
zaterdag 16 juni 2018.
tweede bestelling gedaan en alweer supertevreden!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 8 Levering : 7
Matthijs Moeken
woensdag 23 mei 2018.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
J. Slofstra
woensdag 23 mei 2018.
Geweldig kussen. Goede kwaliteit. Fijn dat je stalen kunt opvragen.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Paul Vaes
woensdag 23 mei 2018.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Christel Hoogendam
maandag 21 mei 2018.
Wij zijn heel blij en tevreden met de nieuwe kussens! Zitten heel vaak en zeer comfortabel in onze louncheset. Sterker nog, terwijl ik dit schrijf zit ik er ook!😃👍🏻
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 9 Levering : 9
Raf Rymenants
maandag 7 mei 2018.
Misschien is het handiger voor de levering eerst een afspraak te maken? Nu kwam er een mail dat de kussens binnen de 24 tot 48 zouden geleverd worden.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Deruyck Dirk
donderdag 26 april 2018.
Heel tevreden over kwaliteit, ietje langer dan verwacht moeten wachten op de levering maar het wachten werd beloond met de kwaliteit
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 8 Levering : 7
Annelies Dijkstra
donderdag 29 maart 2018.
Dag, We zijn heel blij met de kussens, ze staan en zitten :-) heel goed op onze keukenbank. De levering duurde iets langer dan verwacht maar daarvan werden we op de hoogte gebracht.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Annemieke von Bokhove
maandag 19 februari 2018.
Ik heb voor het bestellen, veel gebeld en offertes gevraagd ! Elke keer weer begripvol en mee denken naar mijn toe. Niets was te veel, snel bericht op mijn vragen. En ook de levering is erg vlot verlopen, ik ben erg tevreden ook over de kwaliteit en de kleur is ook precies zo als ik hem besteld heb ! Top bedrijf, vriendelijk groet Annemieke Bokhove
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Syvlie
woensdag 27 december 2017.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Hoogvliet BV
woensdag 6 december 2017.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 7
Loes Hooijboer
zondag 17 september 2017.
Verpakt in plastic. Dat is kwetsbaar met versturen maar ze waren in prima staat.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Anita Schults
dinsdag 12 september 2017.
Weer top zoals altijd!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Loek Ruijter
woensdag 6 september 2017.
Voor de derde keer op rij een prima service, mooi product en een vriendelijk contact! Drie keer op rij een prima service en product; dit is niet een incident maar structureel!!
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 9
Maria de Boer
maandag 4 september 2017.
Snelle reactie op vragen. Komen met alternatieven. Mooie producten. Zeer nette afwerking. Zowel voor tuinmeubulair als voor de boot of caravan. Maatwerk! mooie materialen. Zeer tevreden.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Peter Schamper
dinsdag 29 augustus 2017.
De kussens werden sneller geleverd dan was toegezegd. Prima kwaliteit, ben zeer tevreden.
Rating 8 8.2 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering België
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens