kussens.co
Home | Kussens Bestellen | ZelfBouw | Kussensets | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews



Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Erna Bury
maandag 29 juli 2019.
Alles top! Kleine suggestie: het bleek niet mogelijk om hoezen zonder vulling rechtstreeks via de website te bestellen, er diende telkens een type vulling aangeduid te worden.
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 7
Folwaij
vrijdag 12 juli 2019.
Dor de wijze van verpakken voor verzending (dubbel geklapt) waren we even bang dat het kussen niet meer mooi in vorm zou komen, maar dat is goed gekomen!
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Regina
woensdag 26 juni 2019.
prima gemaakt en tijdig geleverd. Top!
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 9
S. Leitner
woensdag 12 juni 2019.
Ontzettend bedankt voor de fijne communicatie en service. We zijn ontzettend blij met de kussens! Als het knap weer is zal ik een foto delen op Instagram!
Rating 9 9.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 9
Marlène Dehing
zondag 2 juni 2019.
Nvt
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Gabrielle Baron
vrijdag 31 mei 2019.
Super mooi kussen!! Heel blij mee!! En snelle levering, ook fijn!!
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
B’THOVEN
zondag 26 mei 2019.
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 5
Rein de Meyere
donderdag 2 mei 2019.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 9 Levering : 10
Charly de Wijs
woensdag 1 mei 2019.
2,5 jaar geleden kussens voor ons terras besteld naar volle tevredenheid. Wilde kussens bijbestellen maar wist de juiste kleur en stof niet meer. Via de goede service binnen korte tijd de juiste kussens ontvangen.
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 9 Levering : 9
Lezy Marc
vrijdag 28 december 2018.
prima service
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Margrietha Opschoor
donderdag 20 september 2018.
Ga zo door. Kussens zitten heerlijk
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 10 Levering : 7
Sylvia Siertsema
vrijdag 7 september 2018.
Hi, Ik ben heel enthousiast over de kussens van Kussens.co! Ik heb jullie aanbevolen aan een bekende, Jeroen in Den Haag. Een kleine opmerking: bij onze tuinkussens gaan de gestoffeerde knopen er vanaf. Niet allemaal, maar een voor een laten ze los. Misschien is hier iets aan te doen. Hartelijke groet, Sylvia Siertsema
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
E J van der Jagt
woensdag 25 juli 2018.
het vreemde is dat de geleverde kleur (riviera blauw) op de website donkerder lijkt dan de kleur waarvan ik een staaltje had aangevraagd, maar in het echt juist lichter blijkt. omdat het een mooie kleur is is dat echter geen probleem.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 7 Levering : 6
Heleen van Bolderen
vrijdag 20 juli 2018.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Mevr. C. Wagenaar
woensdag 18 juli 2018.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 9
Charlotte
zondag 15 juli 2018.
Mooi product, goede prijs-kwaliteit verhouding. Jaren geleden kussens besteld voor de eetbank. Nu voor de tuinmeubelen. Blijft heel goed, hoes is wasbaar, ook handig :)
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 7
Sebastiaan Klaver
donderdag 28 juni 2018.
Kussens en service perfect! Super blij mee. levering helaas iets mindere ervaring door onduidelijke communicatie vanuit DHL (buiten schuld kussens.co om uiteraard) Na melding wel direct reactie vanuit kussens.co ontvangen dus dat was super! :)
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 9 Levering : 9
Gaby Kohl
woensdag 20 juni 2018.
Tot nu toe zijn we tevreden. Jullie service was erg goed, snelle levering en het er opzich mooi uit. Het probleem bij ons is alleen dat wij katten hebben en de matrassen letterlijk de kattenharen en stof aantrekken. Dit hebben wij van tevoren jammer genoeg niet bedacht...
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
Houtenbos
zaterdag 16 juni 2018.
Kussens zijn mooi strak en zitten prima! We hadden ze jaren eerder moeten laten maken.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 10 Levering : 10
Déesse bvba BTW BE 0884.837.859
zaterdag 16 juni 2018.
tweede bestelling gedaan en alweer supertevreden!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 8 Levering : 7
Matthijs Moeken
woensdag 23 mei 2018.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
J. Slofstra
woensdag 23 mei 2018.
Geweldig kussen. Goede kwaliteit. Fijn dat je stalen kunt opvragen.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Paul Vaes
woensdag 23 mei 2018.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Christel Hoogendam
maandag 21 mei 2018.
Wij zijn heel blij en tevreden met de nieuwe kussens! Zitten heel vaak en zeer comfortabel in onze louncheset. Sterker nog, terwijl ik dit schrijf zit ik er ook!😃👍🏻
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 9 Levering : 9
Raf Rymenants
maandag 7 mei 2018.
Misschien is het handiger voor de levering eerst een afspraak te maken? Nu kwam er een mail dat de kussens binnen de 24 tot 48 zouden geleverd worden.
Rating 9 9 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
Albums
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering België
Maak Zelf je Loungebank
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens