kussens.co
Home | Kussens Bestellen | Gratis Stofstalen | Reviews | Foto's | Contact

Reviews



Kussens.Co: Website : 7 Product : 7 Service : 8 Levering : 7
Matthijs Moeken
woensdag 23 mei 2018.
Rating 7 7.2 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 8 Levering : 8
J. Slofstra
woensdag 23 mei 2018.
Geweldig kussen. Goede kwaliteit. Fijn dat je stalen kunt opvragen.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Paul Vaes
woensdag 23 mei 2018.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Christel Hoogendam
maandag 21 mei 2018.
Wij zijn heel blij en tevreden met de nieuwe kussens! Zitten heel vaak en zeer comfortabel in onze louncheset. Sterker nog, terwijl ik dit schrijf zit ik er ook!😃👍🏻
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 9 Levering : 9
Raf Rymenants
maandag 7 mei 2018.
Misschien is het handiger voor de levering eerst een afspraak te maken? Nu kwam er een mail dat de kussens binnen de 24 tot 48 zouden geleverd worden.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Deruyck Dirk
donderdag 26 april 2018.
Heel tevreden over kwaliteit, ietje langer dan verwacht moeten wachten op de levering maar het wachten werd beloond met de kwaliteit
Rating 10 10 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 8 Levering : 7
Annelies Dijkstra
donderdag 29 maart 2018.
Dag, We zijn heel blij met de kussens, ze staan en zitten :-) heel goed op onze keukenbank. De levering duurde iets langer dan verwacht maar daarvan werden we op de hoogte gebracht.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Annemieke von Bokhove
maandag 19 februari 2018.
Ik heb voor het bestellen, veel gebeld en offertes gevraagd ! Elke keer weer begripvol en mee denken naar mijn toe. Niets was te veel, snel bericht op mijn vragen. En ook de levering is erg vlot verlopen, ik ben erg tevreden ook over de kwaliteit en de kleur is ook precies zo als ik hem besteld heb ! Top bedrijf, vriendelijk groet Annemieke Bokhove
Rating 10 9.5 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Syvlie
woensdag 27 december 2017.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Hoogvliet BV
woensdag 6 december 2017.
Rating 8 8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 10 Service : 10 Levering : 7
Loes Hooijboer
zondag 17 september 2017.
Verpakt in plastic. Dat is kwetsbaar met versturen maar ze waren in prima staat.
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Anita Schults
dinsdag 12 september 2017.
Weer top zoals altijd!
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Loek Ruijter
woensdag 6 september 2017.
Voor de derde keer op rij een prima service, mooi product en een vriendelijk contact! Drie keer op rij een prima service en product; dit is niet een incident maar structureel!!
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 8 Levering : 9
Maria de Boer
maandag 4 september 2017.
Snelle reactie op vragen. Komen met alternatieven. Mooie producten. Zeer nette afwerking. Zowel voor tuinmeubulair als voor de boot of caravan. Maatwerk! mooie materialen. Zeer tevreden.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Peter Schamper
dinsdag 29 augustus 2017.
De kussens werden sneller geleverd dan was toegezegd. Prima kwaliteit, ben zeer tevreden.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 10 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Carla Francois -157
maandag 21 augustus 2017.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Els Schults
woensdag 16 augustus 2017.
De kussens waren te klein. Mijn advies is om in de hoogte nog 10 cm extra te rekenen (nu al 10cm, maar dat valt nog tegen. Maar ook in de breedte moet je bij de plofkussensextra rekenen.Onze kussens waren dus echt te klein. We hebben contact opgenomen met jullie en nu uiteindelijk hebben we twee extra kussens gekregen waardoor de bank mooi vol ligt. hartelijk dank!
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 10 Service : 10 Levering : 10
Evy Tanghe
zaterdag 12 augustus 2017.
Rating 10 9.8 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 7 Service : 8 Levering : 7
Carla Francois -157
maandag 31 juli 2017.
Rating 8 7.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 10 Levering : 8
Edde Voorheijen
vrijdag 30 juni 2017.
Prima service en snel verstuurd
Rating 9 8.8 / 10

Kussens.Co: Website : 9 Product : 9 Service : 9 Levering : 9
Fam. Roest
dinsdag 27 juni 2017.
Rating 9 9 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 9 Service : 9 Levering : 8
Tessa Tubee
maandag 26 juni 2017.
Rating 8 8.5 / 10

Kussens.Co: Website : 8 Product : 8 Service : 8 Levering : 9
Reindsen
woensdag 21 juni 2017.
De rugkussens zijn kleiner uitgevallen dan we gedacht hadden, dat komt doordat de stof op zich wel bv 60cm is maar door het binnenkussen wordt het minimaal 5 cm kleiner. Hierdoor sluiten de rugkussens niet mooi aan.
Rating 8 8.2 / 10

Kussens.Co: Website : 7 Product : 8 Service : 8 Levering : 8
Dennis de Rooij
donderdag 15 juni 2017.
De kussens zijn fantastisch en afwerking is goed. 14 werkdagen levertijd vond ik wat lang, dat had ik liever voor bestelling geweten. Ondanks dat, aanrader.
Rating 8 7.8 / 10

Kussens.Co: Website : 6 Product : 7 Service : 7 Levering : 8
P.R. Logemann
vrijdag 2 juni 2017.
We hebben achteraf een te lichte kleur gekozen
Rating 7 7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende 

Kies je kussen op maat
De beste prijs
Home
Bestellen
Stofstalen
Reviews
Foto's
FAQ
Contact
Maatkussens besteltips
Over Kussens.Co
Sunbrella Kussens
Horeca
Levering
Garantie
Links
Voorwaarden
Levering BelgiŽ
Loungekussens
Maatkussens
Kussens op Maat
Veilig betalen


Loungen in je achtertuin
Topkwaliteit Kussens op maat
Kussens Online
Bank Kussens
Kussens bank maatwerk
Kussen Maken op maat
Tuinkussens op Maat
Kussens
Weerbestendige Kussens op Maat
Tuinkussens op Maat herstofferen
Tuinbank Kussens op Maat
Tuin Kussens op Maat
Loungekussens op maat
Maatkussens voor Loungeset
Tuinset kussen dienen goed onderhouden te worden
Snel thuisbezorgd maatwerk kussens
Lounge Kussens op maat
Sunbrella collectie
Lounge terras
Professioneel Maatwerk kussens
Snelle levering kussens op maat
Loungebank
Kussens tuinmeubelen
Kussens Maken
Tuinmeubel maatkussens
All Weather Kussens